Followers

MIHUN GORENG


Pagi tadi bekpes ngan mihun goreng jer...dah itu jer stok yang ada.....tapi tengokla keropok keping tu....agaknya pening kot naik kapal terbang dari Trg hingga ke Sabah..tu yang hancur baekk punya!! apa2 pun itulah penyedap anak tekak ni...kalau dah anak jati Trg ini memang wajib ada kat rumah..
Rasanya dah pernah tulis resepi ni kot dan saya kompem memang semua org dah pandai goreng mi ni kan!

4 comments:

  1. keropok terengganu memang sedap..

    ReplyDelete
  2. Hi Kak...hru doing???

    Mihun...slurpp!

    ReplyDelete
  3. Hi LOVE...miss u!!..akak okay kat sini cuma off sekejap blog sebab terlalu bz..skrg ok skit dah stabil la...

    ReplyDelete
  4. Salam Cikgu Isza...
    bukan jugak nak memuji....mungkin dari kecik dah lidah ni terbiasa mkn keropok trg...bila try kropok lain ader jer yg x kena..itula kalau dah habis stok sanggup mintak org kg poskan!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails